Close

26 april 2018

Meisje van 14 jaar

over Moos’ Faalangsttraining & meidenvenijn

“Al enige tijd liep mijn dochter tegen bepaalde zaken aan die met haar onzekerheid en faalangst te maken heeft. Via via ben ik bij Monique terecht gekomen en mijn dochter voelde zich direct thuis bij haar. De warme vriendelijke uitstraling en professionaliteit maakte op mij en op mijn dochter een goede indruk. Er wordt een helder en duidelijk plan gemaakt zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. De huiselijke sfeer speelde bij ons ook zeker mee. Wij voelde ons direct op ons gemak.

Monique is met mijn dochter aan de slag gegaan en heeft haar handvatten gegeven. Haar methodiek sloot perfect aan op wat mijn dochter nodig heeft. De feedback die wij als ouders hebben terug gekregen waren duidelijk en overzichtelijk. Mijn dochter liep tegen een aantal zaken aan begin dit jaar en ook toen was er weer tijd voor haar. Dank Monique voor al je ondersteuning en hulp wij kunnen weer verder.”