Close

13 januari 2021

Moeder van dochter, 8 jaar

“Door een moeder van school werd ik getipt om contact op te nemen met Moos, en oh wat hebben wij hier goed aan gedaan. Eerst een afspraak gemaakt om te kijken of de klik er was, en na een uitgebreide kennismaking, waarin mijn dochter (8 jaar) en ik ons zeer welkom voelden, liepen wij met een goede klik de deur uit. Mijn dochter zei direct; ja met haar wil ik wel praten! Dus al snel de eerste echte afspraak gemaakt. Vrij snel merkten wij al dat onze dochter veel beter in haar vel begon te zitten. Met de handvaten die zij kreeg, kon ze voornamelijk op school aan de slag en dit deed zij ook, wat resulteerde in minder (spannings)buikpijn, wat één van de hoofdredenen was waarvoor ik contact had gezocht.

We hebben nu een veel zekerder en gezelliger meisje in huis, waar ze in het begin 3 of 4 kwaliteiten van zichzelf kon opnoemen, waren dat er op het eind 25! Er is minder spanning in huis en als het even minder gaat, pakken we het kwaliteitenblad erbij of herinneren haar aan de handvaten die ze van Moos kreeg.

Wat erg fijn is, dat Moos erg toegankelijk is en je je erg welkom voelt wanneer je haar praktijk bezoekt. Een aanrader voor ieder kind wat struggles heeft.”