Close

24 januari 2021

Meisje, 8 jaar

“Wij zijn als ouders van Isabel (8 jaar) ontzettend tevreden met de keuze voor Monique. Hoewel onze dochter een vrolijke en gezonde “spring-in-het-veld” is, liep ze vast op school. Omdat je als ouder gewoonweg te veel van je kind houdt en zo graag wil helpen, kom je niet altijd op de juiste technieken. Monique heeft deze technieken wel en zij kan ze aan een kind overbrengen. 

Door Moniques coaching heeft Isabel handvatten die ze kan toepassen. Isabel zal net als iedereen moeten leren omgaan met onzekerheid, tegenslag en weerstand. Maar het grootste verschil dat wij nu zien, is dat ze rustig blijft en de situatie eerst overdenkt. Het paniekerige reageren zien we niet meer. Isabel is niet meer zo onzeker en snapt dat sommige nare gedachten haar niet verder helpen. We praten nog wel eens over “coach Moos”, als ze even in de knoop zit. Isabel herinnert zich dan weer hoe ze met Moos zocht naar “helpende gedachten” bij lastige situaties.

Wij gunnen andere ouders en hun kinderen die vastlopen ook zo’n traject! De basisprincipes van gedragstherapie, maar dan leuker uitgelegd en eenvoudiger toepasbaar. Blij dat we deze keuze voor onze dochter gemaakt hebben!”